ŞANLIURFA / HARRAN - Selahaddin Eyyubi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Selahaddin Eyyubi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
SÜLEYMAN DEMİREL MAH. ADNAN MENDERES CAD. NO 15A İÇ KAPI NO 2 HARRAN / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
08.00-15.20
Ulaşım
Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur. ilçe merkezinde yer aldığı için yürüyerek ya da arabayla ulaşım sağlanmaktadır. Şanlıurfa merkezden gidiş geliş yapan öğretmenler 15 dk da bir kalkan harran dolmuşlarıyla ya da kendi arabalarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Süleyman Demirel Mah. Adnan Menderes Cad. No:20 HARRAN/Şanlıurfa
İlçe merkezindedir. il merkezine 48 km uzaklıktadır.