ŞANLIURFA / HARRAN - Selahaddin Eyyubi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İMAM HATİP LİSESİ

2024-2028 STRATEJİK PLANI

Mrt

PDR servisince 12 sınıfların sınav süreçlerine katkı sağlayacak 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon ... v.b' konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

HARRAN SELAHADDİN EYYUBİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HEDEF 2024 YKS EYLEM PLANIMIZ HAZIR

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Müdevver AKDAĞOĞLU ve öğrencilerimiz iş birliği ile Manevi Baharımız Üç Aylar ile ilgili çalışmalar yapılmıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz edebiyat öğretmeni Ömer Faruk Kara ve öğrencileri eşliğinde dilimizin zenginlikleri hakkında farkındalık oluşturmak için çalışalar yapıldı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Müdürü, Müdür Yardımcıları ve  ve Öğretmenlerinin katılımıyla "BAŞARIYI İZLEME ve GELİŞTİRME" Toplantısı Yapıldı. 12. sınıf öğrencilerine ve 11. sınıf öğrencilerinin daha başarılı olmaları için neler yapılması gerektiği hakkında görüşüldü. Öneriler ve tavsiyeler dinlendi.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimizin sosyal bir aktivite olması ve üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmaları için onlarla Harran Üniversitesi'ne bir gezi düzenledik. Üniversite gezisinden sonra öğrencilerimizle Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel yerlerinin gezdik. Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizi sınava yönelik çalışmalarını okul denemelerimizle destekliyoruz. 12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik okul geneli ve ilçe geneli denemelerimiz devam ediyor. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERMİZİN İŞBİRLİĞİ İLE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.